BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN

Schilderen en het onderhoud van gebouwen vragen om een strategische aanpak. Er is veel geld, tijd en energie mee gemoeid. De kwaliteit van schilderwerk en onderhoud zijn direct van invloed op de waarde van een gebouw. Maar welk onderhoud is nodig? Hoe zit het met schilderwerk? En wat zijn de benodigde budgetten? Als eigenaar of beheerder van een gebouw wilt u daar graag inzicht in hebben. Met een prestatiegericht onderhoudsplan kunt u dit inzicht krijgen.

WIJ ONTZORGEN EIGENAREN EN BEHEERDERS VAN ONROEREND GOED

Schildersbedrijf Schilders voert al uw schilderwerken en het totaalonderhoud voor u uit. Zowel binnen als buiten. Wij gaan verder dan meedenken. Wij verplaatsen ons in u als klant en ontzorgen u volledig. Wij leveren voor ieder project vakbekwaam personeel. Daarnaast stemmen wij onze werkzaamheden goed af met andere aannemers. Zo bent u verzekerd van een optimale uitvoering en ondervindt u minimale hinder.

.

DE HOOGSTE KWALITEIT IN SCHILDERWERK EN DIENSTVERLENING

Goed schilderwerk moet beschermen en verfraaien. Daarnaast wilt u als opdrachtgever dat er netjes wordt gewerkt. Schilderen is dus veel meer dan kozijnen nat maken. Die overtuiging zit bij ons diep van binnen. Kwaliteit en service staan daarom hoog in ons vaandel. Daarmee onderscheiden wij ons van anderen. Wij voeren alle werkzaamheden met grote zorg en deskundigheid uit. Dat geldt voor de schilderwerkzaamheden en voor alle andere diensten in ons pakket.

BREED PAKKET AAN DIENSTEN

Schilderwerken Schilders ontzorgt u met een breed pakket aan diensten. Van de traditionele schilderwerkzaamheden tot totaalonderhoud. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor specialistische werkzaamheden. Een greep uit onze diensten:

 • Alle schilderwerkzaamheden
 • Behangen en stukadoren
 • Houtrot-sanering en impregneren
 • Glasservice
 • Anti-graffiti
 • Aanbrengen van een vloercoating
 • Spanplafonds en -wanden van Spandesign
 • Afwerking met betonlook of beton ciré
 • Betonreparaties
 • Metaalconservering
 • Aanbrengen van een nano-coating

Meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact met ons op.

EENMALIGE SCHILDERBEURT TOT PRESTATIEGERICHT ONDERHOUDSPLAN

Schilderwerken Schilders biedt maatwerk in uw onderhoudsbehoefte. Of u nu kiest voor een eenmalige schilderbeurt of voor een onderhoudsabonnement voor planmatig duurzaam onderhoud. Wij voeren alle werkzaamheden volgens strikte kwaliteitsnormen uit. Bij planmatig duurzaam onderhoud kunnen wij u totaal ontzorgen. Wij nemen dan al het onderhoud voor onze rekening. Dat doen wij op basis van een duidelijk onderhoudsplan met prestatie-afspraken en heldere financiële afspraken. Zo weet u precies waar u aan toe bent, ook voor de lange termijn.

ZEKERHEID DOOR CONTROLEERBARE KWALITEIT

Schilderwerken Schilders beschikt over de kwaliteitscertificering ISO9001 en over het Veiligheids Certificaat Aannemers (VCA). Wij werken volgens de kwaliteitsnormen van OnderhoudNL. Een onafhankelijke geschillencommissie ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen worden nageleefd.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

ton-onderin

 

 

 

 

Bereken uw woning

Bent u op zoek naar een prijsindicatie? Wij helpen u graag en hebben daarom een woningcalculator gemaakt. Zo kunt u eenvoudig en snel een indicatieve prijs voor uw woning ontvangen.