Schilderwerken Schilders herstelt volledig schilderwerk Ons Koningsoord

Schilderwerken Schilders Tilburg schildert Ons Koningsoord Berkel-Enschot

Met oorspronkelijke kleuren keert oude glorie terug

Een eeuwenoud klooster in Berkel-Enschot. Slechts 6 km verwijderd van hartje Tilburg, Een plaats met een bijzondere sfeer vol met oorspronkelijke details. Het monumentale Ons Koningsoord. Dit klooster wordt de komende tijd volledig gerenoveerd. Naast prachtige appartementen komen er verschillende faciliteiten in het complex. Een cultureel centrum, bibliotheek, kinderdagverblijf, muziekschool, multifunctionele ruimtes en een horecagelegenheid. Ons Koningsoord, het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot.

 

Authentieke kleuren benadrukken monumentaal karakter

In het oude klooster worden bijzondere woningen gerealiseerd. Schilderwerken Schilders voert het complete schilderwerk uit. Daarbij wordt het hele klooster in de oorspronkelijke kleuren teruggebracht. Om die kleuren goed te kunnen kiezen, heeft Schilderwerken Schilders talrijke kleurmonsters gezet. Als alles gerealiseerd is, maken de kleuren en het monumentale karakter van het klooster elke woning uniek. Vanzelfsprekend worden alle woningen van alle moderne gemakken voorzien. In een een oase van rust, licht en ruimte wordt hier een fantastische woonomgeving gerealiseerd.

 

Een uniek concept met community 2.0

De kleuren en de monumentale sfeer zijn bijzonder. Maar het meest onderscheidende van Ons Koningsoord is community 2.0. Er worden woningen gerealiseerd met als doel een gemeenschap voor jong en oud. Door een combinatie van woningen voor Starters en 55+ers ontstaat een participatiemaatschappij. Hier gaan starters en 55+ers elkaar weer helpen, net als vroeger. Starters die bijvoorbeeld een boodschap doen, de tuin bijhouden, de krant voorlezen of uitleg geven over tablets of andere moderne technologie. En 55+ers die daarvoor iets terugdoen. Bijvoorbeeld in de vorm van het overdragen van levenservaring of door een keer op de kinderen te passen. Zo verrijken en versterken starters en 55+ers elkaars leven. In ruil daarvoor krijgen ze een betaalbare huur in een prachtige omgeving. Dat is community 2.0.