PARTICULIEREN EN WONINGBEZITTERS

Betaalbaar en duurzaam schilderen, speciaal voor particuliere woningeigenaren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Van een schilderbeurt tot totaalonderhoud. Eenmalig of op basis van een abonnement. Met onze handige rekenmodule ziet u in een oogwenk wat de kosten zijn.

SCHILDERWERKEN SCHILDERS ONTZORGT PARTICULIEREN

Voor schilderwerken binnen en buiten, inclusief herstel van houtrot. Maar ook voor nieuw behang of een decoratieve wand- en vloerafwerking met betonlook of beton ciré. Kies voor een eenmalige onderhoudsbeurt of kies een abonnement voor planmatig duurzaam onderhoud. Als Planbuilding vakbedrijf garandeert Schilders altijd hoge kwaliteit.

PLANBUILDING, VOOR HOGE KWALITEIT

Schilderwerken Schilders is aangesloten bij Planbuilding, een coöperatie van vakbedrijven door heel Nederland. Planbuilding ontwikkelt onderhoudssystemen die de opdrachtgever ontzorgen. Planbuilding vakbedrijven werken volgens de strenge, controleerbare kwaliteitsnormen van OnderhoudNL. Deze normen zijn samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis vastgesteld. Dat garandeert u het beste resultaat.

DUIDELIJKE AFSPRAKEN EN
GEEN VERRASSINGEN

Duidelijkheid, ook dat is een kenmerk van Planbuilding. Bij ons sluit u een onderhoudsabonnement af met heldere afspraken:

  • We spreken een vast maandbedrag af, dus geen financiële verrassingen.
  • U bepaalt zelf hoe u betaalt. Géén verplichte financiering.
  • Elk abonnement is tussentijds opzegbaar. Geen contract waar u lang aan vast zit.

PLANBUILDING BIEDT EEN UNIEKE GARANTIE

Kies voor een duurzaam meerjaren onderhoudsplan (MJOP) en profiteer van de unieke garantie van Planbuilding. U krijgt 100% garantie op al het uitgevoerde werk en de continuïteit zolang een Planbuilding onderhoudsbedrijf het onderhoud volgens het afgesproken plan uitvoert. Kijk voor de voorwaarden bij Planbuilding.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

ton-onderin

 

 

 

 

Bereken uw woning

Bent u op zoek naar een prijsindicatie? Wij helpen u graag en hebben daarom een woningcalculator gemaakt. Zo kunt u eenvoudig en snel een indicatieve prijs voor uw woning ontvangen.