Op tijd uw woning schilderen zorgt voor behoud en waardevermeerdering

Houtrot-door-slecht-woning-schilderen

Stel woning schilderen niet uit, dat bespaart een lieve duit

Op onderhoud, zoals uw woning schilderen, wordt maar al te vaak bezuinigd. Verkeerde zuinigheid, maar dat blijkt pas als het al te laat is. Vaak bellen mensen ons voor schilderwerk als ze zien dat er wat scheurtjes in de achterdeur zitten of barsten in een kozijn. Het schilderwerk hebben ze dan al een jaartje uitgesteld omdat het toen even niet uitkwam. Maar zodra er barsten zichtbaar worden, is het meestal al te laat. Als wij dan komen kijken voor een schilderbeurt, is er bijna altijd meer loos. Als de achterdeur gaat bladderen, is de dakkapel al aan het rotten. Uw woning schilderen vraagt om een vakkundige en tijdige aanpak.

Goedkoop is duurkoop, ook bij woning schilderen

Bij goed onderhouden schilderwerk volstaat periodiek schuren en overlakken. Dat is meestal snel gebeurd en betaalbaar. Het wordt anders als de brander en krabber nodig zijn en wij houtrot moeten herstellen. Dan lopen de kosten snel op. Een jaartje uitstel blijkt dan niet goedkoper maar juist een stuk duurder uit te pakken. Vakkundig en tijdig onderhoud is daarom op de lange termijn altijd goedkoper. Het is het behoud van het houtwerk aan uw woning. Bovendien ziet uw woning er bij goed en planmatig woning schilderen altijd tiptop uit. En moet u onverhoopt toch houtrot laten repareren, kies dan voor een gedegen houtrotsanering. Slechte stukken een beetje wegkrabben, repareren en overschilderen is natuurlijk een goedkope optie. Dan glimt het kozijn weer als voorheen. Maar onder de verf woekert de houtrot verder. Vroeg of laat is het resultaat nog meer verfbladders en houtrot. Dan wordt goedkoop duurkoop, ook bij woning schilderen.

 

houtrotsanering bij woning schilderen

Kies bij woning schilderen voor gedegen houtrotsanering

 

Planmatig uw woning schilderen voorkomt hoge kosten en verval

Het advies van Schilderwerken Schilders is om tijdig de vakman in te schakelen. Spreek vooraf een vaste aanneemsom af. Dan weet u waar u aan toe bent. Wilt u helemaal ontzorgd worden, sluit dan een onderhoudsabonnement voor meerdere jaren af. Op die manier heeft u helemaal geen omkijken meer naar het schilderwerk aan uw woning. Zo behoedt u uw waardevolle woning voor verval en waardedaling. Tegelijk profiteert u van een ander voordeel, met een abonnement kunt u namelijk de kosten spreiden.

 

Meer weten?

Meer weten over woning schilderen en meerjarenonderhoud? Neem contact met ons op.