Gratis verf tot 31 maart bij Schilderwerken Schilders uw winterschilder

De winterschilder voor al uw schilderwerk, binnen en buiten

Is uw woning toe aan een schilderbeurt? Dat kan ook in de winter. Schilderwerken Schilders voert in de wintermaanden zowel binnen- als buitenschilderwerk voor u uit. Schakel ons in als winterschilder en laat uw woning voordelig schilderen. Bij een opdracht van minimaal € 500 krijgt u de verf van ons cadeau*. En mogelijk pakt de winterschilder daar bovenop extra voordelig uit. Want in veel gevallen betaalt u op schilderwerk weinig btw.

 

Schilderwerken Schilders uw winterschilder

Onze schilders staan ook in de wintermaanden voor u klaar

 

De winterschilder ook voor al uw buitenschilderwerk

Het maakt niet uit wat voor weer het is voor binnenschilderwerk. Maar buitenschilderwerk, dat is een ander verhaal. Vroeger was het geen optie om de buitenkant van uw huis te laten schilderen in de winter. Het weer was daar simpelweg te slecht voor. Tegenwoordig ligt dat anders. De winterschilder heeft nu voor buitenschilderwerk een speciale verf. Deze verf droogt extra snel en is daardoor geschikt voor gebruik bij lage temperaturen. Vanzelfsprekend heeft deze verf dezelfde kwaliteit als de verf die in de zomer wordt gebruikt. Daarnaast gebruikt een winterschilder materialen waarmee hij het schilderwerk af kan schermen als dat nodig is. Het is tegenwoordig dan ook geen enkel probleem om uw buitenschilderwerk te laten uitvoeren in de wintermaanden. Alleen bij vrieskou en extreme weersomstandigheden kan een winterschilder buiten niet aan de slag.

 

winterschilder-6 procent-btw

De winterschilder – 6% btw als uw woning ouder is dan 2 jaar

 

Gratis verf en slechts 6% btw

Met gratis* verf helpen wij u om de kosten van de winterschilder laag te houden. Maar wist u dat er ook een gunstig btw-tarief voor schilderwerk geldt? Dat maakt het uitbesteden van uw schilderklus nog eens extra voordelig. Sinds 2009 betaalt u in de meeste gevallen slechts 6% btw over uw schilderwerk. Voor dit lage btw-tarief is de enige voorwaarde dat uw woning ouder is dan 2 jaar. Dat is gerekend vanaf de datum waarop het pand voor het eerst als woning in gebruik kwam. Dit lage btw-tarief geldt zowel voor huur- als voor koopwoningen.

 

Voorwaarden voor gratis verf

* Om in aanmerking te komen voor gratis verf gelden de volgende voorwaarden:

  1. U bent particulier woningbezitter
  2. U laat voor 31 maart 2017 uw woning door ons schilderen
  3. Uw opdracht is minimaal € 500 groot
  4. Het gaat om schilderwerk binnenshuis

Bij berekenen eigen woning krijgt u makkelijk en snel een indicatie van de prijs voor het schilderen van uw woning. Vraag vervolgens een offerte aan. Wanneer u voor 1 maart een offerte aanvraagt, weet u zeker dat wij uw woning nog voor 31 maart kunnen schilderen.

Schilderwerken Schilders is lid van Koninklijke OnderhoudNL. Wij werken uitsluitend volgens de strenge kwaliteitsnormen van OnderhoudNL.