Beton Ciré

Voor een unieke betonlook

Betonlook: puur natuur, keihard en watervast

Betonlook, beton ciré en stuc zijn namen voor hetzelfde product. Deze afwerkingslaag is zo hard als beton, watervast en heeft een fantastische uitstraling. Toepasbaar op vloeren, muren, plafonds en trappen, maar ook op elk ander denkbaar object. Het aanbrengen van betonlook is werk voor de echte vakman. Zulke vakmannen vindt u bij Schilderwerken Schilders. Onze mensen zijn er speciaal voor opgeleid.

Betonlook, een eerlijk afwerkingsmateriaal. Smeerbaar en na uitharding zo hard als natuursteen. Krasvast en duurzaam met een zeer natuurlijke en robuuste uitstraling. Geschikt om naadloos af te werken. Betonlook bestaat geheel uit natuurlijke en milieuvriendelijke grondstoffen.

  • Geschikt voor vloeren, wanden en plafonds
  • Waterdicht vanaf 1 mm dikte
  • Zeer goed te reinigen en te onderhouden
  • Ook geschikt voor meubels, aanrechtbladen, trappen en andere objecten
  • Kan op elke stabiele ondergrond worden aangebracht

Betonlook is verkrijgbaar in tal van kleuren. Kan egaal aangebracht worden of met kleurnuances in het oppervlak. Af te werken in een lichte korrelstructuur of zijdezacht en met een glanzend oppervlak. Geschikt voor elke ondergrond die stevig, stabiel, droog en vetvrij is.

Decoratief en onderhoudsvriendelijk. Brengt sfeer in oude gebouwen, maar net zo goed in nieuwe strakke architectuur. Betonlook biedt talloze mogelijkheden in de verwerking. Van glanzende muren met kleurnuances tot een strakke hagelwitte muurafwerking. Het kan allemaal met betonlook.

Met een waterkerende laag onder de stuclaag is betonlook een fraaie afwerking in de doucheruimte. Het materiaal kan ook rechtstreeks op goede tegels worden aangebracht. In natte ruimtes betonlook altijd afwerken met een speciale was of vernis.

Benieuwd wat Schilders voor u kan betekenen?

Neem dan contact met ons op!

Contact