Allround schilderwerken: Alle zorg uit handen

Allround binnen en buiten schilderwerken

De specialisten van Schilderwerken Schilders gaan in ieder project vakkundig te werk. Met oog voor detail en voor de omgeving. Geen luide muziek of troep, wél vakmannen die schilderwerken of behangwerkzaamheden vakkundig uitvoeren. Netjes en betrouwbaar werken zorgt tenslotte voor het beste eindresultaat!

We denken met onze opdrachtgevers mee, vaak gaat het over veel meer dan alleen schilder- of behangwerk. Stuiten we tijdens onze werkzaamheden op een rot kozijn? Dan renoveren of vervangen we dit. Kapotte ramen of deuren? Wij regelen een externe partij die dit repareert of vervangt. Zo nemen we de volledige zorg uit handen van onze opdrachtgever.

Kleuradvies voor de juiste sfeer in jouw (bedrijfs)ruimte

Kleuren doen ontzettend veel met een ruimte. Ze zijn sfeerbepalend en toonaangevend voor een ruimte. In ieder project kan Schilderwerken Schilders je voorzien van een passend kleuradvies. Zo krijgt een ruimte de uitstraling die je wenst!

De opdrachtgevers van Schilderwerken Schilders

Onze opdrachtgevers komen uit allerlei branches. Dat maakt onze kennis en specialisme zeer veelzijdig. Voor diverse bedrijven, instellingen, VvE’s, particulieren en woningbezitters heeft Schilderwerken Schilders reeds projecten uitgevoerd. Onze vakmannen worden ingezet voor eenmalige schilderwerkzaamheden, maar meestal blijft het hier niet bij. Voor veel van onze opdrachtgevers maken we een onderhoudsplan op maat.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

heb jij een klus voor ons?

Heb jij een klus voor ons of wil je een berekening op maat? Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!