Onderhoudswerkzaamheden voor schilderwerken

Altijd fraai schilderwerk dankzij onderhoud

Wij zijn een betrokken opdrachtnemer. We denken mee en gaan in ieder project voor een schitterend eindresultaat waar je jarenlang van kunt genieten. Met regelmatig onderhoud weten we de duurzaamheid van onze projecten te garanderen. Want, goed schilderwerk vraagt om goed onderhoud!

Meerjarig onderhoudsplan opgesteld door vakspecialisten

Schilderwerken Schilders is aangesloten bij Planbuilding. Dat maakt ons in staat meerjarige onderhoudsplannen op te stellen die naadloos aansluiten op jouw wensen en eisen. Zo houden we exact bij wanneer welke onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Wat kost een onderhoudsabonnement voor schilderwerk?

Uiteraard is dit afhankelijk van allerlei factoren. Onderhoud is strategie en dat vraagt om inzicht. Wanneer is welk onderhoud nodig en wat voor budget hoort hierbij? We gaan graag het gesprek aan en stellen een passend onderhoudsplan op. Neem gerust vrijblijvend contact op!

Bakkers Schilders is aangesloten bij Planbuilding. Dit is een coöperatie van vakbedrijven die onderhoudssystemen ontwikkelen. De bedrijven die aangesloten zijn bij Planbuilding werken volgens de strenge kwaliteitsnormen van OnderhoudNL. Deze normen zijn door de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis vastgesteld. Dit garandeert het beste resultaat. 

Wat zijn de onderhoudskosten voor het schilderwerk van jouw woning? Bereken het hier!

Onderhoud je schilderwerk goed en je kunt jarenlang zorgeloos genieten van je woning. Via onze online calculator kun je in een paar stappen berekenen wat het kostenplaatje is van het onderhoud van jouw woning.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

hulp nodig?

Hulp nodig bij een klus of wil je een berekening op maat? Neem dan vooral even contact met ons op!