Over schilderwerken schilders

Schilderwerken Schilders, familiebedrijf uit Tilburg

Kwaliteit, service en een klantgerichte, persoonlijke benadering zitten ons als familiebedrijf in het bloed. Netjes en betrouwbaar werken: dát is Schilderwerken Schilders! Al onze vakspecialisten gaan vakkundig te werk en met oog voor de omgeving. Geen harde muziek, opgeruimd tot de laatste verfsnipper. Onze schilderwerkzaamheden worden uitgevoerd voor uiteenlopende opdrachtgevers. Denk aan scholengemeenschappen, zorginstellingen, gemeenten en automotive bedrijven.

Schilderwerken Schilders neemt de volledige zorg uit handen

Je kunt bij ons terecht voor een eenmalige schilderbeurt, planmatig totaalonderhoud en alles wat daar tussenin zit. Schilderwerken Schilders is aangesloten bij Planbuilding. Via het concept van Planbuilding kunnen we meerjarenplannen bieden, gebaseerd op prestatiegericht onderhoud. Voor veel van onze klanten beheren wij het onroerend goed op basis van zo’n meerjarig onderhoudsplan. Dat is ons specialisme!

Zó ondernemen wij maatschappelijk verantwoord

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat bij Schilderwerken Schilders hoog in het vaandel. Voor ons is MVO een gezonde balans tussen kosten, winst, milieu en de belangen van onze klanten, medewerkers en samenleving. 

Dit blijft niet alleen bij mooie woorden. Schilderwerken Schilders voert een bewust beleid om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Een deel van onze klanten bestaat uit zorginstellingen, waar wij cliëntparticipatie daadwerkelijk vormgeven. Cliënten van deze instellingen draaien met ons mee wanneer wij daar onze werkzaamheden uitvoeren. Zo krijgt ‘social return’ bij ons een gezicht.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

heb jij een klus voor ons?

Heb jij een klus voor ons of wil je een berekening op maat? Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!