VERENIGING VAN HUISEIGENAREN

Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) kunnen Schilderwerken Schilders rechtstreeks of via Planbuilding inschakelen. Planbuilding is een coöperatie van vakbedrijven door heel Nederland. Het doel is om VvE’s te helpen met kennis en ervaring op het gebied van schilderwerk en totaalonderhoud. Planbuilding biedt in de vorm van abonnementen onderhoudsoplossingen op maat aan.

EENMALIG OF PLANMATIG
DUURZAAM ONDERHOUD

Schakel Schilderwerken Schilders in voor binnen- en buitenschilderwerk, inclusief alle bijkomende werkzaamheden aan kozijnen en ander houtwerk. Bijvoorbeeld herstel van houtrot. Dat kan met een eenmalige onderhoudsbeurt of met een abonnement voor planmatig duurzaam onderhoud.

PLANBUILDING, UW BETROUWBARE PARTNER VOOR ONDERHOUD

Planbuilding levert tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers al meer dan 25 jaar onderhoud aan Verenigingen van Eigenaren. Samen met bestuurders, beheerders en onderhoudsspecialisten uit de praktijk is de werkwijze van Planbuilding ontwikkeld. Die werkwijze is erop gericht om bestuurders en beheerders volledig te ontzorgen.

VERZEKERD VAN DE HOOGSTE EN CONTROLEERBARE KWALITEIT

Als Planbuilding vakbedrijf voert Schilderwerken Schilders alle werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsnormen van OnderhoudNL. Deze normen zijn overeengekomen met de Vereniging van Eigenaren Belang. Een onafhankelijke geschillencommissie ziet toe op naleving van de normen.

WIJ ONTZORGEN VVE’S VOLLEDIG

Speciaal voor VvE’s biedt Planbuilding maatwerk in de onderhoudsbehoefte. Bovendien zijn er voor een meerjarenplan verschillende financieringsmodellen waar u uit kunt kiezen. Planbuilding biedt VvE’s duidelijkheid en zekerheid door:

  • Een vooraf vastgesteld maandbedrag, dus geen financiële verrassingen.
  • Keuzemogelijkheid van betalen. Géén verplichte financiering.
  • Een abonnement dat tussentijds opzegbaar is.

Meer weten? Bekijk de werkwijze van Planbuilding.

DE UNIEKE GARANTIE VAN PLANBUILDING

VvE’s die kiezen voor een duurzaam meerjaren onderhoudsplan (MJOP) profiteren van de unieke garantie van Planbuilding. Dat betekent 100% garantie op al het uitgevoerde werk en de continuïteit zolang een Planbuilding onderhoudsbedrijf het onderhoud volgens het afgesproken plan uitvoert. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

ton-onderin

 

 

 

 

Bereken uw woning

Bent u op zoek naar een prijsindicatie? Wij helpen u graag en hebben daarom een woningcalculator gemaakt. Zo kunt u eenvoudig en snel een indicatieve prijs voor uw woning ontvangen.