Allround Timmerman

Sla de spijker op zijn kop en ga aan de slag als Allround Timmerman!

 


 

Ben jij een gepassioneerde Timmerman met ervaring in renovatie- en onderhoudswerkzaamheden? Hou je van afwisseling, werken op verschillende locaties en ben je op zoek naar een gezellig team waarin hard werken en lachen gepaard gaan? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

Bij ons kom je terecht in een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in renovatie en onderhoud. We werken aan diverse projecten, zoals zorginstellingen, scholen, automotive en particuliere woningen. Geen dag is hetzelfde en je krijgt de kans om jouw vakmanschap op verschillende plekken in de praktijk te brengen.

 

Wat bieden wij jou?

1. Gezellig en hecht team: Bij ons kom je terecht in een team van enthousiaste vakmensen. We geloven in een prettige en collegiale werksfeer, waarin iedereen elkaar ondersteunt en motiveert. Samen zorgen we ervoor dat we het beste resultaat behalen en met een glimlach naar het werk gaan.

2. Vrijheid en zelfstandigheid: We geven je de ruimte om zelfstandig te werken en initiatief te tonen. Je krijgt de verantwoordelijkheid over je eigen projecten en kunt jouw timmermansvaardigheden optimaal benutten. Natuurlijk staan we altijd klaar om je te ondersteunen wanneer dat nodig is.

3. Eigen werkbus met gereedschap: Om ervoor te zorgen dat je je werk goed kunt uitvoeren, krijg je een eigen werkbus met het benodigde gereedschap. Zo ben je altijd goed uitgerust en kun je direct aan de slag.

4. Uitdagende taken: Als Allround Renovatie- & Onderhoudstimmerman voer je diverse werkzaamheden uit, zoals het herstellen van houtrot, vervangen van kozijnen, plaatsen van gipswanden en mogelijk schilderen. Geen dag is hetzelfde en je wordt uitgedaagd om je vakmanschap toe te passen op verschillende projecten.

5. VA certificaat: Het bezitten van een VCA certificaat is een pluspunt, maar als je deze nog niet hebt, bieden wij de mogelijkheid om dit certificaat te behalen. Zo investeren we in jouw professionele groei en ontwikkeling.

6. Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden: Mocht jij de ambitie hebben om andere cursussen te volgen om jezelf te specialiseren en verder te ontwikkelen, dan bieden we jou graag deze mogelijkheid!

 

Wat vragen wij van jou?

● Ervaring als Timmerman in renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.

● Passie voor je vak en oog voor kwaliteit.

● Zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

● Flexibiliteit en bereidheid om op verschillende locaties te werken.

● Goede communicatieve vaardigheden.

● In het bezit van een rijbewijs B.

 

Kan jij niet wachten om als Allround Renovatie- & Onderhoudstimmerman aan de slag te gaan in een gezellig team met veel vrijheid en zelfstandigheid? Wil je werken op verschillende locaties en jouw vakmanschap inzetten om mooie projecten te realiseren? Solliciteer dan nu en maak kennis met ons bedrijf!

Iets voor jou? Solliciteer nu!

Mail ons je CV en motivatie en wie weet maken we binnenkort kennis!