Renovatie- en onderhoudsschilder

Wit jij het al? Word schilder bij Schilderwerken Schilders!

 


 

Ben jij een gedreven schilder met ervaring in renovatie- en onderhoudswerkzaamheden óf wil jij graag het vak leren? Houd je daarnaast van afwisseling, werken op verschillende locaties en wil je deel uitmaken van een gezellig team waarin je volop kunt groeien? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

Als renovatie- en onderhoudsschilder kom je te werken in een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren en onderhouden van diverse locaties, zoals zorginstellingen, scholen, automotive en particuliere woningen. Geen dag is hetzelfde en je krijgt de kans om jouw schildertalent op verschillende projecten toe te passen.

Wat bieden wij jou?

 1. Gezellig en hecht team: Je wordt onderdeel van een team van enthousiaste vakmensen. Bij ons heerst een prettige en collegiale werksfeer, waarin we elkaar ondersteunen en motiveren. Samen streven we naar het beste resultaat en genieten we van het werk.

 2. Vrijheid en zelfstandigheid: We geven je de vrijheid om zelfstandig te werken en initiatief te tonen. Je krijgt verantwoordelijkheid over je eigen projecten en hebt alle ruimte om jouw schilders vaardigheden optimaal te benutten. Uiteraard staan we altijd klaar om je te ondersteunen wanneer dat nodig is.

 3. Eigen werkbus met gereedschap: Je krijgt de beschikking over een eigen werkbus, volledig uitgerust met het benodigde gereedschap. Zo kun je altijd efficiënt en professioneel aan de slag, zonder je zorgen te hoeven maken over materialen.

 4. Uitdagende taken: Als renovatie- en onderhoudsschilder voer je verschillende werkzaamheden uit, namelijk het voorbereiden en schilderen van diverse oppervlakken zoals wanden en kozijnen, en het bijwerken van beschadigde verflagen. Je zult een breed scala aan projecten aanpakken en elke dag nieuwe uitdagingen tegenkomen.

 5. Mogelijkheid tot ontwikkeling: We moedigen jouw professionele groei aan. Als je nog niet in het bezit bent van bepaalde certificaten, bieden wij de mogelijkheid om deze te behalen. We investeren graag in jouw vaardigheden en expertise.

Wat vragen wij van jou?

 • Ervaring als schilder, bij voorkeur in renovatie- en onderhoudswerkzaamheden Óf de ambitie om een ervaren schilder te worden!
 • Passie voor je vak en oog voor detail.
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Flexibiliteit en bereidheid om op verschillende locaties te werken.
 • Goede communicatieve vaardigheden en teamspirit.
 • In het bezit van een rijbewijs B.
 

Wil jij aan de slag als Renovatie- en Onderhoudsschilder in een gezellig team met veel vrijheid en zelfstandigheid? Reageer dan snel en kom kennis maken met onze organisatie!

Iets voor jou? Solliciteer nu!

Mail ons je CV en motivatie en wie weet maken we binnenkort kennis!